Македонски

  English

        Агро Саем Струмица     30- 31 Август 2019

Саем Агра - Пловдив Бугарија  20 /24 Феб. 2020

Саем Агритехника- Хановер Германија 1016 Ноем. 2019

Саем на Техника Белград Србија 21/24 Мај 2020

 

 

    АГРО САЕМ СТУМИЦА 30-31 АВГУСТ

         ( Активноста е завршена)

Статистички податоци      

Настап на Еко Солар од Штип

   
ПРВ САЕМ ВО СТРУМИЦА

број изложувачи: 24, од  Македонија и  Бугарија)
отворен изложбен простор: 3256 m2
 

       
       

  
 

        

  SA

тел. 077-613-707 . Сите права се задржани на ЕКО СМАРТ.