Македонски

  English

        Агро Саем Струмица     30- 31 Август 2019

Саем Агра - Пловдив Бугарија  20 /24 Феб. 2020

Саем Агритехника- Хановер Германија 1016 Ноем. 2019

Саем на Техника Белград Србија 21/24 Мај 2020

 

 

        Пошитувани

             Доколку сакате да бидете член на ЕКО СМАРТ и да ги користите придобивките, ќе треба да се плати членарина.

             Таа е на годишно ниво и е различна со цена.

Преглед на членарина за 2019

Членарина

во МКД

 

Производители и трговци на големо

5300

 

Производители и трговци на мало

3180

 

Индивидуалци и студенти

530

 

 

Права и придобивки од видот на членството

Производители и трговци на големо

Проектанти и Трговци на мало

Индивидуалци, и студенти

Сертификат за членство

+

+

+

E-mail-ови од асоцијацијата (настани,newsletter)

+

+

+

Заведен во листата на членови и на веб страната на асоцијацијата со лого на компанијата и контакт информации

+

+

-

Посебна веб страна на веб сајтот на здружението со профил на компанијата и слики

+

-

-

Користење на логото на ЕКО СМАРТ во промоции

+

-

-

Присуство на средби на управата на асоцијацијата и собранието

+

+

+

Право на гласање

+

+

-

Можност за учество во управувачките органи

+

+

-

те

тел. 077-613-707 . Сите права се задржани на ЕКО СМАРТ.