Македонски

  English

        Агро Саем Струмица     30- 31 Август 2019

Саем Агра - Пловдив Бугарија  20 /24 Феб. 2020

Саем Агритехника- Хановер Германија 1016 Ноем. 2019

Саем на Техника Белград Србија 21/24 Мај 2020

 

 

XXVIII Меѓународна земјоделска изложба

AGRA 2019    

Пловдив

Од: 20 Февруари   До: 24 Февруари 2020

                                                             

                

Меѓународната земјоделска изложба AGRA е една од најголемите економски настани за агробизнисот во Југоисточна Европа. Таа ги обединува најкреативните и најуспешните компании и индустриски институти во индустријата. Се спроведува под покровителство на Министерството за земјоделство и храна на Република Бугарија.

АГРА се етаблира како:


    ефикасна платформа за производители и трговци;
    корисна изложба за земјоделците и специјалистите;
    престижен форум за иновации.

ЗА САЕМОТ

    Организатор: Меѓународен саем Пловдив
    Главен партнер: Земјоделска академија
    Оценка: ги исполнува светските стандарди - одобрени од страна на Меѓународната асоцијација на изложбената индустрија (UFI)

Изложбата е дел од единствениот балкански мегафорум за земјоделство, храна и вино.

Главни бранши

    Растенија, машини и опрема за одгледување на растенија
    Растителни семиња, саден материјал, производи за заштита на растенијата
    Сточарство, машини, инсталации, сточарски објекти
    Ветеринарна медицина
    Истражување и развој
    Опрема за преработка и пакување
    Услуги
    Специјализирани медиуми

АГРА РАМ

    БИОАГРА специјализирана изложба за органско земјоделство и сточарство
    Конкуренција за иновации во областа на земјоделството


КОРИСТ ЗА ИЗЛОЖУВАЧИТЕ:

    Директни состаноци со партнери и корисници
    Атрактивни форми на рекламирање и маркетинг
    Нови можности и пазари

ЗА ПОСЕТИТЕЛИТЕ:

    Разбирање на актуелните трендови во агробизнисот
    Истражување на понуди од водечки компании
    Воспоставување деловни контакти

ПОДГОТВИТЕЛНАТА ПРОГРАМА е полна со разни настани поврзани со проблемите и трендовите во агробизнисот.

ПАРАЛЕЛНО СО АГРА 2019 се одржува
:

    Меѓународна изложба за лозарство и производство на вино
    Меѓународна изложба за храна, пијалоци, пакувања, машини и технологии FOODTECH
    Изложба на висококвалитетна италијанска храна и вина ИТАЛИЈАНСКИ ЗАДАЧИ
    Меѓународна изложба на Пчеларство API Бугарија

 

Аплицирај за овој саем на

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe1zwn9V3zF9E98KZp0nztfYAWF-MwhlD9sXNns2a3lv7l3Gw/viewform?usp=pp_url  

 

 

тел. 077-613-707 . Сите права се задржани на ЕКО СМАРТ.