Македонски

  English

        Агро Саем Струмица     30- 31 Август 2019

Саем Агра - Пловдив Бугарија  20 /24 Феб. 2020

Саем Агритехника- Хановер Германија 1016 Ноем. 2019

Саем на Техника Белград Србија 21/24 Мај 2020

 

 

АГРИТЕХНИКА - Саем број 1 во Европа             https://www.agritechnica.com/en/
ИНОВАЦИИТЕ се најважни

На водечкиот светски саем за земјоделска технологија, сите водечки компании во индустријата ги презентираат своите иновации.
AGRITECHNICA е изложба на глобалната земјоделска индустрија и форум за иднината на растителното производство.

⇒ 2.802 изложувачи од 52 земји во 23 сали
⇒ 458.000 посетители од 130 земји / од тие 110.000 се меѓународни посетители
⇒ Широка, ажурирана форумска и конференциска програма

   

Локакција на аеродромот и на саемот:

Патување:

Има ефтини Wizz Air летови од 11 до 15 Ноември од Скопје до Хановер.

Сместувањето ќе го организираме преку https://www.airbnb.com/

 

Аплицирај на

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeg9mXV38OoSXFJnx6TWjB0ZfxTJpwCoE9ZoYEEgDOANqzKzA/viewform?usp=pp_url

 

 

 

тел. 077-613-707 . Сите права се задржани на ЕКО СМАРТ.