Македонски

  English

        Агро Саем Струмица     30- 31 Август 2019

Саем Агра - Пловдив Бугарија  20 /24 Феб. 2020

Саем Агритехника- Хановер Германија 1016 Ноем. 2019

Саем на Техника Белград Србија 21/24 Мај 2020

 

 

          САЕМ НА ТЕХНИКА БЕОГРАД

           21 до 24 Мај 2019  ( Активноста е завршена)

 

        

Статистички податоци по завршувањето на саемот            
број изложувачи: 684, од 31 земја
надвор од Србија: 309
затворен изложбен простор : 17.707 m2
отворен изложбен простор: 756 m2
посетители: 17.449
       

  
 

        

  SA

тел. 077-613-707 . Сите права се задржани на ЕКО СМАРТ.