Vocational Training Institutute ECOSOLAR

Институција за стручна обука  ЕКОСОЛАР

English  

Makedonski

 

Home
Новости
За нас
Развој
Обуки во 2024 г.
Обуки во 2022 г.
Обуки во 2021 г.
Обуки во 2019 г.
СОУ Коле Нехтенин
Тренинг центар
Теорија предавање
Посета на фирми
Успешни приказни
Е - книги
Големина на сол.енергија            Дел од обуката Декември 2019

 

 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

23-мар.-24

  web counter