Vocational Training Institutute ECOSOLAR

Институција за стручна обука  ЕКОСОЛАР

English  

Makedonski

 

Home
Новости
За нас
Развој
Обуки во 2022 г.
Обуки во 2021 г.
СОУ Коле Нехтенин
Обуки во 2019 г.
Тренинг центар
Теорија предавање
Посета на фирми
Успешни приказни
Е - книги
Големина на сол.енергија

 

 

"Јас би ги инвестирал своите пари во сонцето и сончевата енергија. Каков извор на моќ! Се надевам дека не треба да чекаме да снема нафтата или јаглен, пред да се справиме со тоа ." Thomas Edison (18471931)

 
 

Логирај се

Корисник
Лозинка  

 
   

 

08-May-22

  web counter