Општо за сушењето
ЕКО 5,6м2  (82 кг.)
EKO 6.8m2 (100 kг.)
EKO 9.6 m2 (145 kг.)
ЕКО 20м2 (300 кг.)
EKO 40m2  (580 кг.)
ЕКО 60м2  (880 кг.)
ЕКО 100м2 (1470 кг)
Галерија и цени
Од медиуми
Солар за топла вода
Воздушен солар сист.
Соларни монтажери
Контакт и сертификати

 

                                                                                     Наши основни активности

  

 

  Производство на  хибридни сушари

за овошјe, зеленчук, крекери ... 

 

  Користат ел.енергија од PV сончев систем, а топол воздух од воздушен сончев  систем

 

Производство на воздушни

сончеви системи

 

    за филтрирање и предгревање

    на воздух со зелена енергија

 
       
 

 

 

Обуки за соларни монтажери

 

во соработка со асоцијација Солар Македонијa