Хибридни сушари за овошје и зеленчук големина од 5.2÷100 м2 тацни (капац 50÷1400 кг.)

Сончеви системи за топол воздух

 

 

   Hybrid dryers for fruits and vegetables, size 5.2÷100 m2 tray surface  (capacity 50÷1400 kg)       

Solar systems for obtaining warm air

 

   Хибридне сушаре за воће и поврће величине 5,2÷100 м2 површине леса (капацитета 50÷1400 кг)

Соларне системе за добијање топлог ваздуха

 

 

   Tharėse hibride pėr fruta dhe perime me pėrmasa 5.2÷100 m2 sipėrfaqe tabakaje (kapaciteti 50÷1400 kg)

Sisteme diellore pėr marrjen e ajrit tė ngrohtė                 (under construction)

 

   
                   
 

Eco Solar has 28 years tradition. We have ISO 9001:2015 certificate for quality and production control and "CE" certificate for safety at work. We export to the Balkans and EU countries. Aslo, we are verified training center for solar instalers

 
 

Добре дојдовте на веб.страниците на ЕКОСОЛАР, каде што иновацијата се среќава со извонредноста.

Нашата фима има 28 год. искуство во производство на сончеви системи за топла вода и 10 год. искуство за хибридни сушари за овошје зеленчук и тестенини. Се применува дигитализација во земјоделието со Wi Fi контрола. Поседуваме ISO 9001 и CE сертификат и извезуваме во Србија, Хрватска, Швајцарија и Бугарија.
 

ЕКОСОЛАР е верифициран центар за обуки на соларни монтажери.

.