Македонски

  English

        Агро Саем Струмица     30- 31 Август 2019

Саем Агра - Пловдив Бугарија  20 /24 Феб. 2020

Саем Агритехника- Хановер Германија 1016 Ноем. 2019

Саем на Техника Белград Србија 21/24 Мај 2020- саемот е одложен

 

                 Еко Смарт ,во Мај 2019, потпиша довогор со бугарската фирма "Коджито ЕООД " од Софија за соработка околу развој на софтвер за веб. платформа

 

   

 

корисни линкови

 

   
 

   
   
 

   
   
   

 

 

 

тел. 077-613-707 . Сите права се задржани на ЕКО СМАРТ.