Vocational Training Institutute ECOSOLAR

Институција за стручна обука  ЕКОСОЛАР

English  

Makedonski

 

Home
Новости
За нас
Развој
Обуки во 2022 г.
Обуки во 2021 г.
СОУ Коле Нехтенин
Обуки во 2019 г.
Тренинг центар
Теорија предавање
Посета на фирми
Успешни приказни
Е - книги
Големина на сол.енергија

 

Дел од обуката за примена на соларна енергија во Средно техничко училиште "Коле Нехтенин" .   (Март 2021 год)

едукативната опрема е купена од верифицираниот центар за обуки ЕКОСОЛАР

 

 

 
         
 

 
         
 

 
         
 

 
         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

26-Feb-23

  web counter